Wimperlifting

Wimperlifting van Lash Volume Lifting (ook wel LVL Lashes genoemd) is een behandeling van je eigen wimpers. Er worden dus geen valse wimpers aangebracht. Door middel van een speciale lifting technologie met behulp van siliconen pads, worden je wimpers gelift. Het voordeel van deze behandeling is dat ieder wimperhaartje behandeld kan worden en dat ieder wimperhaartje tot in de wortel gevoed wordt. Zo worden je mascara en een wimperkrultang overbodig! En dat is ideaal als je eventjes geen omkijken naar je wimpers wilt hebben.

De wimperlift behandeling kunnen we op ieder type wimpers toepassen: zowel korte wimpers als lange wimpers. Een sprekende blik en grotere ogen, met behulp van je eigen wimpers!

Voordelen wimperlifting

– Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.
– Voelt licht en natuurlijk
– Ogen lijken groter.
– Geeft een natuurlijke uitstraling.
– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
– Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Wil jij langere wimpers?

Maak dan direct een afspraak voor wimperlifting via onderstaand formulier, of bel ons even.

Het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent

Er bestaan ook wimperpermanent behandelingen. Deze behandelingen bieden wij niet aan. Het nadeel van wimperpermanent behandelingen is dat het je wimpers aan kan tasten. Dat is bij wimperlifting niet het geval. Daarnaast is wimperlifting puur op basis van je natuurlijke wimpers. Het effect is dus een stuk subtieler dan andere wimperbehandelingen!