Mogelijkheden nagels

Welke mogelijkheden op het gebied van (kunst)nagels zijn er?

Zeer onterecht worden kunstnagels op een grote hoop gegooid en voor het zelfde aangezien, maar er zit wel degelijk een groot verschil tussen de mogelijkheden. Hieronder vind je de mogelijkheden waarvoor je bij Beyond Beauty nagelstudio Veenendaal een afspraak kunt maken.

Direct een afspraak maken

 

Wat kost het zetten van kunst)nagels? Bekijk onze prijslijst.

Nagelstudio Veenendaal Beyond Beauty
[ale_divider style=”thin” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

CND™

[ale_divider style=”thin” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

In de nagelstudio werken wij praktisch alleen maar met het merk CND™ (Creative Nail Design). Wereldwijd wordt dit merk gezien en erkend als het beste wat er te vinden is op het gebied van nagels. Op deze manier garanderen wij dat niet alleen de behandeling zelf van hoog niveau is, maar dat ook de producten die worden gebruikt om de behandeling uit te voeren de beste zijn.

Het doel van CND™ is de nagelstyliste bij te staan met de meest innovatieve en betrouwebare producten op de markt. Sinds 1979 komen zij deze belofte na en wordt ieder product pas uitgebracht na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.

[ale_divider style=”thin” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

Kunstnagels gel/acryl

[ale_divider style=”thin” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

Acryl (Liquid & Powder)

Acryl is een zeer populair systeem voor het aanbrengen van kunstnagels. Acryl bestaat uit een poeder dat wordt vermengd met een vloeistof. Hierdoor versmelt het poeder en kan het met een penseel worden aangebracht op de nagel.

De nagel (of het ontbrekende deel daarvan) wordt als het ware geboetseerd. Acryl hardt uit door blootstelling aan lucht en vereist dus enige routine in het modelleren. Deze routine garanderen wij u bij Studio Stylish.

[ale_divider style=”thin” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

CND™ SHELLAC™

[ale_divider style=”thin” text=”notext”] Divider Text [/ale_divider]

Wat is CND™ SHELLAC™?
CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color is dé innovatie van CND™. CND™ SHELLAC™ is uit te harden onder de UV lamp en geeft je ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. Daarnaast verwijder je CND™ SHELLAC™ eenvoudig met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel. Dus absoluut geen schade aan de natuurlijk nagels bij goed gebruik! En daar zorgen wij natuurlijk voor!

5 redenen om voor CND™ SHELLAC™ te kiezen:

1 14+ dagen perfecte draagtijd
2 Prachtige hoogglans nagels
3 Geen droogtijd!
4 Binnen 5 minuten te verwijderen
5 Geen schade aan de natuurlijk nagel!

Met CND™ SHELLAC™ heb je geen afgesleten randen meer, afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. CND™ SHELLAC™ geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. CND™ SHELLAC™ is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels.

Het resultaat ?
14 dagen lang een kleur en hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken!
Voor zowel de voeten als de handen! De CND™ SHELLAC™ behandeling kan ook inclusief mini-manicure óf voetverzorging wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden je nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen.

Verwijderen?
Verwijderen is ook geen probleem dat kan binnen 5 minuten met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats zitten. Je hoeft niet meer te weken, vijlen of frezen. Je nagels lopen dus geen beschadiging op na een shellac behandeling. De shellac is uiteraard te verwijderen bij ons in de salon.